Ville Juurikkalalla on 20 vuoden kokemus henkilökuvaajana (mm. YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon, Mika Häkkinen, Andrea Bocelli, Slash/Guns`N`Roses, Steven Tyler/Aerosmith, Ville Valo, Lauri Tähkä) Ville mieltää itsensä muotokuvaajaksi, mutta yleisesti häntä pidetään rock-valokuvaajana ja kuuluukin ainoana suomalaisena legendaarisen Morrison Hotel Galleryn listoille 125 maailman arvostetuimman musiikkialan valokuvaajan joukkoon.

 

Henkilökuvaus on erityisen lähellä Villen sydäntä. Hänen vahvuuksiaan ovat voimakas läsäolo ja kauneuden näkeminen hetkessä. 

Ihmisenä Ville on sympaattinen, valoisa, rento ja helposti lähestyttävä. Omintakeisella kuvaustyylillään Ville onnistuu tavoittamaan kuvattavan henkilön persoonan sekä tuomaan herkällä tavalla esille jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden. Villen seurassa on helppoa tuntea olonsa vapautuneeksi ja tämä on nähtävissä myös hänen ottamissaan henkilökuvissa.

 

 

 "Tää uusi - ja mulle itselle tärkeä askel valokuvaajan uralla kiteytyy vahvasti siihen, että mä haluan tehdä töitä, jotka on lähempänä kotia

ja lähempänä sydäntä.

 

Lähempänä ihmistä.

 

Toki myös muusikot ja mainoksissa esiintyvät henkilöt on ihmisiä ja aion jatkossakin tehdä niitä töitä, mutta nyt haluan laajentaa sitä

ihmisten kirjoa monipuolisemmaksi.

 

Mulla on kaksi asiaa, joista saan erityisen paljon voimaa; 

luonnossa oleminen sekä ihmisten kohtaaminen.

Jos voisin kuvata enemmän muotokuvia kotini lähellä, niin se antaisi lisää uusien ihmisten kohtaamisia, joka 

on itsessään jo hyvin inspiroivaa. Kaikenlaisten ihmisten kohtaaminen on aina inspiroivaa.

 

Kun ei tarvitsisi reissata maailmalla koko ajan niin se vapauttaisi mun aikaa kaikkein tärkeimpään kohtaamisen muotoon

-läsnäoloon omien lasten kanssa.

 

Joten toivottavasti kohtaamme pian! "