Heli Mielonen Art

 

Heli Mielonen Photography nimi muuttui syksyllä 2017 ja on nyt

Heli Mielonen Photography, Art & Design

 

Lapsena haaveeni oli tulla taiteilijaksi, joka pienen ihmisen suurissa unelmissa maalasi intohimoisesti tauluja yksin jossakin maalaisidyllissä hirsimajassa.

-Ymmärsin jo lapsena, ettei taiteella välttämättä varallisuus kasva, eikä meitä lapsia ohjattu kotona hankkimaan ammattia josta saisi paljon rahaa, vaan tekemään työtä joka kiinnostaa.

-Jospa saisi aina tehdä elääkseen sitä mitä rakastaa.

Vanhempani tukivat minun dramaattisia haaveitani ja joulupukki toi vuosi toisensa jälkeen akryylimaaleja, taiteilijatarvikkeita, taidekirjoja ym mitä nuori innokas taiteilijanalku tarvitsi.

Maalasin ja piirsin aina reilu parikymppiseksi, jonka jälkeen löysin saven ja opiskelin keraamikoksi. Tämän jälkeen oli vaikea enää pitää kynää kädessä kun sai kongreettisesti muotoilla niin upeaa materiaalia. 

Vuodet kuluivat ja perustin perheen. Kolmen lapsen ja kolmen vuoden kotiäitiyden jälkeen olin valmis perustamaan sisustusalan yrityksen.

Aloin stailaamaan työkseni asuntoja ja sitä työtä teen edelleen sivutoimisesti kuvauksen ollessa päätyöni nykyään.

Maalaaminen saapui elämääni jälleen, kun yritin etsiä asuntoihin sopivaa taidetta, josta olisin tykännyt ja kun en sopivanlaista löytänyt, joten aloin itse maalaamaan tauluja -sillähän ongelma oli ratkaistu!

Löysin tavan tuottaa taidetta, jossa sain haluamaani pintaa, joka on osittain veistoksenomaista ja välillä grafiikan näköistä raaputettua pintaa.

Käyttämäni värit on hyvin neutraaleja; valkoisen, harmaan, ruskean ja mustan sävyjä ja niiden variaatioita.

 

Taiteeni on ehdottomasti tehty osaksi skandinaavista kodin sisustusta ja toivon, että tauluni löytävät persoonallisen kauniit ja harkien sisustetut kodit.

 

 

 


 

 

 Klikkaa alla olevasta pallurasta ja tutustu myynnissä oleviin tauluihin.