"Nuo ihastuttavat yksivuotiaat ja heidän sisaruksensa, kahden ja kolmen vanhat vauhtihirmut ja isommatkin lapset sekä odottavat äidit, ne ensiaskeleet ja lasten vilpittömyys ja se odottamisen taika, joita minulla on ilo saada ikuistaa valokuviin, tekevät minut päivittäin onnelliseksi. Lapset oppivat ensimmäisten vuosien aikana paljon uutta ja samalla myös opettavat meille aikuisille niin paljon. Jokainen kuvaushetki on uniikki ja ikimuistoinen sen kaikkine vaiheineen. Ensin saatetaan vähän jännittää, mutta toivon että jokaiselle pienimmästä vanhimpaan jää kuvauksen jälkeen hymy kasvoille.

 

Tiilisalissa vallitsee sellainen taikamaisen herkkä ja samalla rouheinen tunnelma, joka antaa upeat puitteet kuvaushetkelle ja ripauksen taikaa myös lopullisiin kuviin. Aina innolla odotan suuresta tiilisalin ovesta saapuvia asiakkaita <3 Teidän takianne saan tehdä juuri tätä ja olen siitä äärimmäisen kiitollinen. Kiitollinen olen myös tästä upeasta Helmi-tiimistä, jonka kanssa tämän kaiken saan jakaa ja yhdessä työskennellä.

 

Kotona minun elämääni vauhdittaa pian 2-vuotias tyttäreni Mila Lilia Adeliina sekä yrittäjämieheni. Omakotitalo, jonka rakensimme mieheni kanssa pitää myös huolen siitä, ettei työt kotonakaan pääsisi loppumaan. Asumme "maalla" Kukkilassa, ja nautin retkistä lähisaariin ja -metsiin, joita perheeni kanssa saan tehdä. Perheemme yhteinen intohimo on Suomen Lappi ja siellä viihdymmekin useita viikkoja vuodesta. Joskus jopa eksymme haaveilemaan siellä asumisesta. Äitiys on elämässäni tärkeysjärjestyksessä ykkössijalla ja perheeni on minulle kaikki kaikessa.

 

Yrittäjyydessäkin on tietenkin niitä positiivisia asioita, mutta myös niitä ei niin positiivisia. Tasapainon löytäminen perheen, oman ajan ja työn välillä on välillä haastavaa, mutta silti nautin tästä vapaudesta, jonka yrittäjyys mahdollistaa. Hymy nousee päivittäin kasvoille onnellisena tästä kaikesta mitä minulla juuri nyt elämässä on. Minulla on työ jota rakastan ja joka inspiroi minua aina uudestaan ja saa minut kehittymään. Valokuvaamisesta en haluaisi luopua koskaan. 

 

Meille syntyy pian uusia vauva ja jään hetkeksi äitiyslomalle nauttimaan vauvakuplasta ja tästä uudesta elämänvaiheesta. Suljen siis hetkeksi tiilisalin oven, mutta palaan sinne vielä pian. Jatkan kuvaamista miljöössä, joten mielelläni otan niihin varauksia lomani aikana myös :)  

 

Rakkautta ja iloa elämääsi.

 

-Anna